E-mail management

Få en virtuel e-mail assistent

E-mails kan fylde rigtig meget i hverdagen. I dag er der nemlig rigtig mange e-mails, og indbakken kan derfor hurtigt hobe sig op og blive uoverskuelig. 

E-mails er en utrolig vigtig del af et professionelt arbejde, da det er her, den overordnede kommunikation foregår.  Derfor er det også noget, som rigtig mange medarbejdere eller selvstændige bruger meget tid på at finde rundt i – i stedet for faktisk at eksekvere og producere.

Jeg kan hjælpe dig med at styre din indbakke, så du kan fokusere på andre vigtige ting i din virksomhed.

Helt konkret kan jeg hjælpe dig med, at:

  • sortere og gøre din indbakke overskuelig
  • slette irrelevante e-mails
  • håndtere din kontaktliste
  • udarbejde e-mail-besvarelser og lave kladder, som du blot skal godkende inden afsendelse
  • indstille autosvar
  • planlægge og kontrollere aftaler
  • sætte regler op for automatisk sortering af mails

Dette er blot nogle af de ting, jeg kan hjælpe dig med. Det vigtigste for mig er, at jeg kan hjælpe med at opfylde dine behov. Så hvis du har andre ønsker til håndteringen af din e-mail-indbakke, kan vi tage en snak om det.

Kontakt mig allerede i dag, så vi sammen kan få styr på dine e-mails.

Kontakt mig..