Om mig

Om Cavling konsulent

Vil du gerne nå længere på din økonomiske to do-liste, så du kan fokusere på det, du brænder for? Eller er du på udkig efter én, der kan overtage hele listen for dig? Så kan Cavling konsulent hjælpe dig.

Mit navn er Louise Cavling, og jeg er en allround regnskabsmedarbejder. Jeg er uddannet bogholder fra Niels Brocks kontoruddannelse med speciale i økonomi, og så er jeg p.t. i gang med en HD (Del 1) fra CBS. Min erhvervserfaring har budt på alt indenfor økonomi og administration, og min passion for tal, regnskaber og systemer er kun steget.

Med min professionelle erfaring og realistiske tilgang til alle opgaver i en økonomifunktion kan jeg tilbyde dig hjælp til et væld af forskellige ydelser inden for administration, klargøring til revision, bogføring og afstemning, regnskabsføring, samt finans-, kreditor- og debitorstyring.   

Ingen virksomheder er ens. Derfor tilbyder jeg en personlig, skræddersyet og fleksibel tilgang til lige præcis dét, du har brug for i din virksomhed. Jeg tilbyder hovedsageligt min hjælp til virksomheder på Sjælland.

Min største motivation til at være en konsulent er, når jeg kan være med til at lette byrden for andre, samtidig med at jeg kan hjælpe med det, jeg bedst kan lide.

Følg med..

Du kan læse endnu mere om mig på min personlige LinkedIn profil her.

Besøg også meget gerne Cavling konsulents LinkedIn

Du er også velkommen til at kontakte mig allerede i dag, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre nærmere omkring, hvad jeg kan tilbyde dig og din virksomhed.

Kontakt mig allerede i dag..

Og ellers er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre nærmere omkring, hvad jeg kan tilbyde dig og din virksomhed.